DAV NORDIC investerer i
​arbejdsmiljø og øget sikkerhed

DAV NORDIC har investeret i to topmoderne lastbiler, med arbejdsmiljø og sikkerhed som de vigtigste paramere. Lastbilerne indgår i DAV NORDICS vognpark på 15 lastbiler og anvendes til vedligeholdelse af de danske statsveje.

DAV NORDIC vedligeholder 80% af de danske statsveje med autoværn, og har varetaget opgaven i mange år. For at øge både arbejdsmiljøet, ergonomien og sikkerheden for de montører, der varetager opgaven, har DAV NORDIC nu investeret i to topmoderne Euro6 Scania lastbiler. Lastbilerne lever op til alle gældende moderne standarder og er forberedt til at kunne køre på biobrændsel.

​Montør bag rettet i DAV lastbil
​Montør ved sidedør der tillader nem adgang til vejen

Mindre nedslidning af medarbejdere

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere ikke nedslides unødigt, og at sikkerheden er 100% på plads. Med de nye lastbiler opnår vi begge dele, idét førerhuset er langt lavere, og dermed mindre belastende at ind- og udstige fra end normale lastbiler, ligesom montørerne kan udstige i begge sider af førerhuset. Vores montører reparerer både autoværn i vejsiden og i midterrabatten og i tilfælde, hvor det er i vejsiden, kan de nu udstige i den modsatte side også, og undgå at skulle åbne døren ud mod vejen. Døren i passagersiden er tillige en skydedør, som er mindre pladskrævende, og som gør, at lastbilen kan parkeres tættere på autoværnet end i dag.

Direktør Ulrik Toft Mortensen fra DAV NORDIC

DAV NORDIC udfører ca. 2.000 reparationsopgaver årligt, som fortrinsvis udføres om natten, hvor trafikken generes mindst muligt og fremkommeligheden er størst

Læs mere om DAV NORDIC’s mange løsninger inden for sikkerhed på vejene her:

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Ulrik Toft Marcussen

Adm. direktør/CEO
+45 26 30 74 21