DAV NORDIC investerer i medarbejderne og den grønne omstilling

DAV NORDIC har investeret i solceller og el-ladestandere. Dette er et led i vores grønne omstilling og for at give vores medarbejdere muligheden for at lade mens de er på arbejde.

DAV NORDIC har fokus på at følge med i den grønne omstilling og vil som virksomhed bidrage til at udnytte de vedvarende energikilder vi har til rådighed.

Det at montere solceller på allerede udnyttet plads er en stor fordel og det var på vores ene lagerbygning at muligheden for at opsætte flest, var størst. Solcellerne bidrager til at nedbringe vores strømforbrug.

El-ladestandere er opsat for at tilgodese vores medarbejdere og give dem muligheden for at lade deres biler mens de er på arbejde.

Derudover undersøger vi muligheden for at opsætte solceller på kontorbygningen i Bjæverskov. Der vil i løbet af efteråret blive opsat el-ladestandere på lokationen.

For DAV NORDIC er det vigtigt at følge med tiden og gøre sit for at bidrage mest mulig til en mere bæredygtig hverdag. Samtidig med at vi gør hverdagen nemmere for vores ansatte.​

Solceller monteret på fabriksbygningens tag
En række el-ladestandere på parkeringspladsen
​foran hovedkontoret i Silkeborg

Læs mere om DAV NORDICs mange løsninger inden for overdækninger – med og uden solceller her:

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Ulrik Toft Marcussen

Adm. direktør/CEO
+45 26 30 74 21