DAV NORDIC har indgået en forhandleraftale med mageba

DAV NORDIC kan med glæde annoncere en ny forhandleraftale med mageba, en anerkendt schweizisk virksomhed specialiseret i dilatationsfuger og brolejer. Denne udvidelse af vores produktportefølje markerer en vigtig milepæl, da mageba er globalt førende inden for dette felt.

Dilatationsfuger fra mageba.
Dilatationsfuger fra mageba på Østre Ringvejsbroen i Silkeborg.

Grundlagt i 1963 og baseret i Bülach, nær Zürich, har mageba etableret sig som en af de fremtrædende leverandører af strukturelle lejer, ekspansionsfuger, seismiske beskyttelsesanordninger og strukturelle overvågningssystemer til brugen i infrastruktur, bygninger og industrielle konstruktioner.

“Ved at integrere dilatationsfuger og brolejer i vores produktsortiment, styrker vi vores tilbud yderligere. Det er en
ære at arbejde sammen med en virksomhed, der ikke blot er førende på verdensplan, men som også deler vores passion for kvalitet og innovation. Vores omfattende erfaring inden for teknisk indkøb og projektledelse giver os en solid grund til at se positivt på dette samarbejde.”

Adm. direktør Ulrik Marcussen

Hvad betyder det for dig som kunde?

Dilatationsfuger og brolejer spiller en kritisk rolle i brokonstruktioner, idet de muliggør bevægelse i forskellige retninger, hvilket minimerer direkte overførsel af belastninger fra bro til tilstødende veje. Disse komponenter absorberer både horisontale og vertikale belastninger forårsaget af trafik, vind og temperaturvariationer, hvilket beskytter både stål- og betonbroers integritet.

Fra magebas side udtrykkes der også stor entusiasme for samarbejdet. “Det første tegn på et vellykket samarbejde er en stærk personlig relation, og med DAV NORDIC føler vi os virkelig på rette spor. Deres ekspertise og erfaring inden for teknisk forhandling og projektledelse gør dem til den ideelle partner for os. Vi værdsætter deres evne til at forvalte og promovere vores produkter med den højeste standard. Dette samarbejde repræsenterer en spændende mulighed for både at forstærke vores tilbud og levere ekstraordinær
kvalitet til kunderne. Vi ser frem til de resultater, vi sammen kan opnå, ”udtaler mageba.

For vores kunder betyder dette nye samarbejde, at DAV NORDIC nu tilbyder en endnu bredere palette af tjenester, herunder forhandling, installation og reparation af dilatationsfuger samt forhandling af brolejer. Uanset om du står over for en ny brokonstruktion eller har behov for reparationer på en eksisterende bro, er vi klar til at assistere.

Kontakt og hør mere

For forespørgsler om tilbud, ordrer eller produktspecifikke spørgsmål, er du velkommen til at
kontakte os. Vores team er altid klar til at hjælpe dig med dine behov.

Læs mere om mageba

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Christoffer H. Jensen

Projektleder
+45 54 34 33 16