DAV NORDIC dobler antal medarbejdere

DAV NORDIC har på under et år doblet antal medarbejdere indenfor støjdæmpning. Afdelingen er nu på 9 medarbejdere, som alle arbejder med at reducere støjgener og dermed forbedre folkesundheden for de berørte borgere. Med 8 igangværende støjdæmpningsprojekter, er der travlhed. 

​​DAV NORDIC leverer og monterer Danmarks bredeste sortiment af støjdæmpende løsninger. Hovedproduktet er støjskærme, som både leveres som lydabsorberende og lydreflekterende. Støjskærmene leveres med en lang række overflader fra træ til plast og beplantning afhængig af krav til støjdæmpning og design, og skærmene leveres som transparente eller heldækkende. Ud over støjskærme udvikler DAV NORDIC også specialløsninger inden for støjdæmpning, f.eks. løsninger til skydebaner, havne, produktionsvirksomheder mv.

Støj er et samfundsproblem

Vi ser en stor stigning i støjskærmsprojekter i disse år, som jeg vurderer skyldes et sundhedsmæssigt pres fra borgerne og mere viden om skadevirkningerne af støj. Det er glædeligt, at politikerne har valgt at prioritere området og har afsat 3 milliarder kroner i den nye Infrastrukturplan 2035 til støjdæmpning. Herudover er der afsat midler til støjskærme på flere kommende anlægsprojekter, herunder udvidelsen fra to til tre spor på E45.

Direktør i DAV NORDIC, Ulrik Toft Marcussen

Ekspertteam til støjdæmpning

Ulrik Toft Marcussen fortsætter: ”Vi har øget vores støjdæmpningsafdeling til dobbelt størrelse på meget kort tid, og det er lykkes os at få sammensat et team af eksperter, så vi kan løse alle former for støjdæmpning startende med statiske beregninger til selve udførelsen af støjdæmpningen. Nedgangen i byggeriet har hjulpet os i forhold til at finde kvalificerede medarbejdere. Generelt er det et stort fokusområde for os at konsolidere vores markedsposition og arbejde med nye innovative løsninger til gavn for folkesundheden. Vi har samtidig et stort fokus på et lavere Co2-aftryk i fremtidige løsninger.”

DAV NORDIC udfører Danmarks største støjskærm

DAV NORDIC blev tidligere på året valgt til Danmarks højeste og længste støjskærm langs motorvejen, som er ét af de nye støjskærmsprojekter. Støjskærmen opføres i Aalborg på Nordjyske Motorvej og består af 4 entrepriser, som DAV NORDIC alle udfører. Støjskærmen bliver knap 8 km lang og nogle steder op til 9 meter høj.

Et kig ud i fremtiden peger i retning mod tunneler i tæt befolkede områder for at kunne inddæmme støjen mener DAV NORDIC. Det er naturligvis bekosteligt, men måske eneste mulighed for at komme støjgenerne til livs på et niveau, der tilgodeser folkesundheden.

DAV NORDIC 50 % vækst

DAV NORDIC realiserer i 2023 en omsætningsvækst på over 50% og et øget antal medarbejdere på 19. Væksten ser ud til at fortsætte, og derfor er der planlagt en udvidelse af hovedkontoret i Silkeborg, som giver plads til 20-30 nye medarbejdere samt en ombygning i afdelingen i Bjæverskov, der ligeledes skal give plads til flere medarbejdere.

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen.

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Ulrik Toft Marcussen

Adm. direktør/CEO
+45 26 30 74 41