Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Elskab (gøglerskab) i rustfri stål er en hensigtsmæssig løsning på forsyning af strøm, vand og trykluft

Et elskab, også kendt som gøglerskab, er den perfekte løsning på tilslutningsproblemer i byrummet

Et stationært elskab fra DAV NORDIC løser effektivt behovet for tilslutningsmuligheder i byrum. Det kan for eksempel være i forbindelse med byfester, koncerter, torvedage og meget mere. Elskabe har yderligere en funktion som afskærmning, da de kan opstilles så det forhindrer køretøjer på stier eller torve. Vores elskabe har en diameter på 330 mm, så de fylder ikke meget i byrummet.

Elskabe fra DAV NORDIC fås med forskellige tilkoblingsmuligheder såsom strøm, spildevand, rent vand og trykluft. Det kan fås i forskellige højder, hvilket øger mulighederne for eksempelvis antallet af stik og andre tilslutningsmuligheder.

Mange muligheder for et elskab, der passer til dit behov

Som udgangspunkt leveres elskabe med IP54 stik, men kan alternativt også udstyres med IP66/67. Elskabet tillader som udgangspunkt kabler i størrelsen M25/M32, men kan produceres til at rumme større. Derudover er elskabet produceret. i V2A crom-nickel stål (1,4301), hvilket er austenitisk og modstandsdygtig overfor syre.

Elskabet leveres med én eller flere luger afhængig af højden. Lugerne er halv-cylindriske, så de følger resten at skabets form og er dermed ikke særligt fremtrædne. De kan selvfølgelig aflåses, så der ikke er uhensigtsmæssig adgang.

Elskabet leveres med fodflanger og skal derfor monteres på betonfundament. Betonfundamenter kan enten købes færdige ved DAV NORDIC eller støbes på stedet. Læs mere om vores forskellige fundamenter her.

Elskabe leveres som udgangspunkt i pulverlakeret rustfri stål. Farven i valgfri RAL-farve. De kan også leveres med vores toplak, der er både anti-sticker og anti-graffiti.

Vi står klar til at hjælpe med spørgsmål, rådgivning eller at give et tilbud. Kontakt os gennem formularen nedenfor, så vender vi tilbage indenfor 2 hverdage.

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".