-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Stål til byggeriet​

​​​Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst og pålidelig stålpartner til byggeri? DAV NORDIC er specialist i fremstilling og levering af stålarbejde til byggeri og industri. Vi har mange årtiers erfaring i stålarbejde og laver specialtilrettede konstruktioner. Derudover, står vi gerne for montering med en montageteams med egen kranvogn. Det sikrer en hurtig og effektiv levering samt montering til tiden.

Inden for den danske byggebranche er der stigende interesse for stål fremfor beton. Traditionelt har byggebranchen haft en forkærlighed for beton, men det billede er ved at tage en anden retning. Når man anvender stål har man mulighed for at bygge anderledes og arkitektonisk interessante byggerier end det vi kender fra traditionelle betonbyggerier.

Vi udfører blandt andet følgende stålarbejder:

- Stålkonstruktioner I søjler og bjælker mm.

- Altaner og balkoner I monteret på facade eller støttet på søjler I franske altaner til store balkoner mm.

-Trapper I brand og flugtvejstrapper I udendørs trapper, herunder ligeløbs- og kvart-/halvsvingstrapper I industritrapper mm.

-​ Tagaltaner - og terrasser

-​ Specialrækværk

- Gelænder og håndlister

DAV NORDIC har mere end 90 års erfaring på det danske marked og er kendte for at levere kvalitetsprodukter til tiden. Vi leverer stålkonstruktioner i henhold til EN1090-3 og kan overfladebehandle emnerne efter kundens ønske. DAV NORDIC samarbejder på tværs af byggeriets parter. Vi har et projektkontor med dygtige projektledere og kompetente teknikere, der udfører produktionstegninger og yder rådgivning i forhold til valg af materialer, udformning, overfladebehandling mv. Derudover, udfører vi montagearbejder både ude og inde i forbindelse med leverancer af stål til byggeriet.

​Har du lyst til at vide mere?

Kontakt os meget gerne med spørgsmål eller ønsker om et uforpligtende tilbud på tlf: 86 82 29 00 eller mail: info@davnordic.dk​.