Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Støjabsorberende autoværn

Der er et stigende fokus på støj og folkesundhed i Danmark. WHO udgav i oktober sidste år nye retningslinjer for støj, og der peges på en række alvorlige konsekvenser ved støjbelastning. 

Et af DAV NORDICs støjreducerende løsninger er støjautoværnet. Støjautoværnet er et støjabsorberende autoværnssystem, der består af autoværn og støjdæmpning i ét system. Det har samme højde som andre autoværnssystemer, og reducerer støjen markant. 80 % af al trafikstøj på veje kommer fra dækstøj. Med en lav lydkilde er der, hvis værnet står tæt på lydkilden ikke behov for en høj skærm til at dæmpe støjen.

​Tryk for at forstørre billedet

DAV NORDIC er forhandler af dette autoværn, som udover at gøre trafikken mere sikker, også skal være med til at sænke støjen fra trafikken. Autoværnet har den fordel, at det er tæt på støjkilden, og at det er effektivt og billigt at installere. Fordelen ved at dæmpe støjen ved autoværnet er, at jo tættere på kilden støjen blokeres, jo mere effektiv er støjdæmpningen. Hvis støjskærmen opsættes længere væk fra kørebanen, vil støjen ofte gå hen over skærmen.

Idet autoværnet er perforeret, vil støjen gå igennem autoværnet og bliver absorberet af støjvæggen bagved i stedet for at bliver reflekteret. Systemet er crash-testet i henhold til gældende EU-norm EN 1317 og er velegnet til løsninger i mange kommuner, hvor støjautoværnet ofte kan placeres tæt på støjkilden​.

​​

​Vi yder gerne teknisk rådgivning i forbindelse med vores støjværn og sidder klar til en snak. Vi giver selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud på en konkret sag. Ring til os på 86 82 29 00 eller skriv til os på info@davnordic.dk.​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".