Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ny 2-i-1 støjskærmssystem 

DAV NORDIC er forhandler af PHONOBLOC®-støjskærmsserien. PHONOBLOC®-serien er et nyt udviklet 2-i-1 støjskærmssystem, som består af en betontrafikværn placeret direkte ovenpå jorden eller asfalten uden yderligere forankring. Ovenpå trafikværnet monteres efterfølgende en traditionel støjskærm bestående af søjler og kassetter efter eget ønske.

PHONOBLOC®-serien opsættes typisk langs motorveje og trafikerede veje, hvor trafikværn og støjskærm går hånd i hånd for at øge sikkerheden og reducere støjen. Herudover, udmærker systemet sig ved mindre pladskrævende i forhold til det traditionelle opsæt; med støjskærm og efterfølgende montage af autoværn foran støjskærmen.

​Simpel og effektiv montage

​Det simple og modulære system gør PHONOBLOC®-serien fleksibel at montere ved sammensætning af betonværnet med en støjskærm, som både giver trafiksikkerhed og støjdæmpning. Dette betyder også, at der ikke er behov for traditionel fundering, hvor der kan forekomme kabelproblemer eller andre forhindringer i jorden. Har man brug for at gøre jorden mere stabil kan man nøjes med en grus pude. Montagen af det fleksible PHONOBLOC®-støjskærmssystem udføres i 3 simple trin:

  ​Trin 1: Placering af basisenheden (betonværnet) med min 4,5 m montage bredde.

Trin 2: Indsættelse af stål søjler.

Trin 3: Montering af de enkelte paneler med min. 3 m montage bredde.

PHONOBLOC®-serien er blevet påkørselstestet i henhold til den Europæiske Standard EN 1317. Dette betyder, at systemet er testet som en enhed. Hvilket giver fordelen af, at man har testet det samlede system og dermed øges sikkerheden for passagerer i lettere og tunge køretøjer i tilfælde af påkørsel. Derudover, arbejder støjskærmssystemet dobbeltsidet og kan placeres på siden eller i midten af vejen. Udover støj, forhindrer støjskærmen også lys fra modkørende.​

PHONOBLOC®-seriens produkt sortiment

​​

Fordele ved PHONOBLOC®-støjskærmssytem​

  • ​Betonværn og støjskærm i et enkelt modulært system.

  • Pladsbesparende og effektiv løsning for trafiksikkerhed og støjdæmpning (maksimal lydabsorptionsklasse A5). 

  • ​Arbejder dobbeltsidet takket være symmetrisk design.

  • ​Simpel og effektiv montage og demontering.

  • ​Overflademontering muliggør permanent og midlertidig anvendelse af modulsystemet.

  • Støjskærmen kan designes efter kundens ønsker. Ønsker kunden at måle autoværnets arbejdsbredde (VIm) er det nødvendigt, at det nederste støjskærmspanel udføres i træbeton.

  • ​Kan tilpasses op til 5 m i højden med alle typer støjskærmspaneler (stål, beton, transparent, aluminium, træ osv.).

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".