Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Afskærmning til alle formål​

DAV NORDIC udfører forskellige former for udendørs afskærmning. Om det handler om at sikre privatlivet, hjælpe og beskytte dyrene med at krydse store veje eller skabe tryghed for fodgængere ved trafikken kan vi hjælpe dig videre i dit projekt.

Læs med herunder og kontakt os for at finde den helt rette løsning til dit behov.

Indbliksskærm

For at sikre privatlivets fred, kan der ved opførelse af f.eks. broer, perroner eller andre højtliggende konstruktioner nær beboelse være behov for at etablere en permanent afskærmning for at hindre indblik. Med en velplaceret afskærmning kan beboerne nyde deres privatliv i ro og mag.

Skærmene udføres i design, materialevalg og farver efter ønske, så den passer til arkitekturen på stedet. Ved velvalgt design, kan indbliksskærmen samtidig virke som støjskærm.

Om der er tale om støjdæmpning, afskærmning mod indkig eller begge dele hjælper DAV NORDIC gerne med inspiration eller forslag til opbygning af en løsning.

Lystæt skærm

For at hjælpe dyr til at krydse større veje, etableres der ofte faunapassager. Passagen kan enten være en tunnel under vejen, eller en bro over vejen - afhængig af de stedlige forhold.

Skal faunapassagen virke efter hensigten, er det blandt andet vigtigt at dyrene ikke generes af bilernes lygter. Udføres passagen som en bro, skal broens sider derfor konstrueres med lystætte skærme til dette formål. Skærmene udføres i design, materialevalg og farver efter ønske, så de passer til arkitekturen på stedet.

DAV NORDIC hjælper gerne med inspiration eller forslag til opbygning af en løsning.

Sikkerhedsskærme

Er der brug for en sikker adskillelse imellem fodgængere og trafik, kan en lukket skærm være løsningen. Hensigten kan både være at skabe tryghed for personer, som færdes på stedet, men det kan også være en mere regulær sikkerhedsafskærmning, hvis tilstedeværelse har en sikkerhedsfunktion. Sidstnævnte f.eks. hvis en motorvej eller jernbane er gravet ned i terrænet, eller hvis kørestrømsledninger til banen er placeret for nær.

Skærmene designes ud fra specifikke ønsker og krav til det enkelte projekt. Er der tale om afskærmning ved en elektrificeret bane, er det vigtigt, at der vælges materialer og samlingsmetoder, som er velegnet for potentialeudligning.

DAV NORDIC bistår gerne forslag til en god løsning.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".