Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Altantyper

​Type 1​

Stål rækværk med stål håndliste

​Type 2​

Mørkt malet rækværk med træ håndliste

​Type 3​

Stålaltan med glasværn og træ håndliste

​Type 4​

Mørkt malet stålaltan med glasværn og træ håndliste

Type 5​

Rundstål rækværk med stål håndliste​

Type 6

Mørkt malet rundstål rækværk med træ håndliste​

​​Facade altaner

Facade altanerne fremstilles i galvaniseret stål. Det gør altanerne slidstærke og modstandsdygtige overfor det danske vejr. Dette sikrer en utrolig lang levetid og er stort set vedligeholdelsesfri. Altanerne kan også males i standard RAL farver efter ønske. Har man et ønske om en altan med fx blomsterkasser som en del af værnet, tilbyder vi også dette. Udover vores ovenstående standard altantyper tilbyder vi også altaner efter individuelle ønsker og projektbaserede løsninger.

Franske altaner

Vi leverer franske altaner oftest i varmgalvaniseret stål. Vi skræddersyer og tilpasser de enkelte altaner kundeønsker om størrelse, funktionalitet og udseende. Franske altaner er en smart løsning, hvis man ønsker følelsen af udeliv, lys og luft, men ikke har mulighed for at få lavet en traditionel altan.

Tagaltaner

Udover franske altaner tilbyder vi også tagaltaner af stål eller glas. Tagaltaner har den fordel, at man kommer til at bruge ubenyttede områder samtidig med, at det tilføjer et nyt arkitektonisk udseende til bygningen.

​Tryk på billederne for at forstørre

​Vil du gerne vide mere?

​Få et tilbud på en ny altan eller en uforpligtende samtale med en af vores kompetente projektleder. Du er velkommen til at kontakte os86 82 29 00 eller skrive til os på info@davnordic.dk.​​