Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Altaner til ethvert formål

Er du på udkig efter en stålpartner til byggeri, som kan levere og montere altaner? Hos DAV NORDIC er vi behjælpelige med at fremstille, optimere og raffinere altaner, så de beriger facaden og matcher det arkitektoniske udseende.

Stor ekspertise med altaner

Hos DAV NORDIC har vi stor ekspertise i fremstilling, levering og montering af altaner både ophængt i konsoller og båret af søjler. Vi tilbyder altaner efter individuelle ønsker, projektbaserede løsninger eller ​standardaltaner. Samtidig hjælper vi også med at udføre statiske beregninger. Ved hjælp af vores kompetente projektleder og montører er vi i stand til at levere og montere, sikre og smukke altaner netop tilpasset til dit projekt.

​Fire gode grunde til at vælge en altan fra DAV NORDIC

1. Vi leverer altaner efter kundens ønsker.

2. Vi producerer altaner i mange forskellige kombinationer.

3. Alle vores altaner er CE-mærket.

4. Vi er i tæt dialog med vores kunder gennem hele byggeprocessen.

​Vi leverer alt lige fra franske altaner og ​tagaltaner​ til store opholdsaltaner eller svalegange. Du kan også vælge mellem vores standard altaner til en konkurrence dygtigt pris. Værnet kan f.eks. fås som tremmeværn eller fyldningsværn med fyldning udført i glas eller stål. Håndlisten kan udføres i stål, rustfristål eller træ. Dækket kan udføres i hårdttræ, komposittræ eller fiberbeton.

Du kan dermed få en flot altan udført i en kombination af stål, træ og glas med gelænder. Derudover garanterer vi, at altanerne er fremstillet i overensstemmelse med gældende krav til produktion og kvalitet. Vi står altid klar til rådgivning, så vi sikre os, at vi når vores mål og sammen får et flot slutresultat.

​Vil du gerne vide mere?

Få et tilbud på en ny altan eller en uforpligtende samtale med en af vores kompetente projektleder. Du er velkommen til at kontakte os86 82 29 00 eller skrive til os på info@davnordic.dk.​​