Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​SECURIMAT® eftergivelig rundkonisk stålmast
​- Et valg, der giver høj sikkerhed

Eftergivelige master højner trafiksikkerheden ved uheld og kan forhindre at ulykken eskalerer

SECURIMAT master fra DAV NORDIC er den perfekte løsning, i områder med høj risiko for kollision mellem biler og master. De ligner vores almindelige koniske stålmaster, så helhedsindtrykket bevares. Disse master kan dog noget helt andet end de klassiske koniske stålmaster. De højner nemlig trafiksikkerheden, hvis uheldet er ude.

Masterne er designet sådan, at de ved påkørsel ikke forlader fundamentet. Det betyder, at de nedbremser bilen enten helt eller delvist uden at skader andre i området (ved fx løst flyvende mastedele).

SECURIMAT master er HE-70 godkendt, hvilket gør at masten kan anvendes på alle veje op til 70 km/t. 

Tekniske specifikationer

Masterne er produceret i varmforzinket stål i henhold til DS/EN ISO 1461 og er CE-mærket med belastnings-beregninger i henhold til EN 40 vedr. maksimum toplast og vindflade. Derudover kan de leveres med en særlig toplak som er både anti-sticker og anti-graffiti, i henhold til ASTM D6578 normen, som sikrer lang levetid og lave driftsomkostninger i forbindelse med drift og vedlighold. 

SECURIMAT mastens fundering er, hvad der gør den særlig

SECURIMAT eftergivelige rundkoniske stålmaster fungerer ved, at specialdesignede slidser giver efter ved påkørsel og dermed folder masten sig sammen om bilen og nedbremser den. Disse slidser befinder sig under jorden. Det er altså kombinationen af mastens udformning, jorden der omgiver den samt fundamentet, der gør masten eftergivelig. Dette betyder også, at eftergiveligheden varierer alt efter jordtype.

Masterne monteres på et betonfundament 60 centimeter nede i jorden, hvilket tilmed gør, at det er nemt at skifte masten efter en påkørsel. Fundamenterne kan enten støbes på stedet eller blive leveret præfabrikeret. Læs mere om vores fundamenter her.

SECURIMAT master er det oplagte valg, hvis du vil sikre brugerne i område med den bedst mulige sikkerhed i tilfælde af uheld, samtidig med at du beholder et enkelt og ensartet udtryk ved at masten ligner almindelige ikke-eftergivelige master.

Ønsker du at øge trafiksikkerheden gennem eftergivelige master, eller er du interesseret i sparring omkring at nedbringe driftsomkostninger gennem praktiske løsninger, så kontakt os gennem kontaktformularen nedenfor.

Se også vores nyheder om master her.

Specifikationer

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".