Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC - Markedsleder

DAV NORDIC A/S har mere end 90 års erfaring med at levere og montere produkter og løsninger til infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige.

Virksomheden skiftede pr. 1. april 2019 navn fra Dansk Autoværn til DAV NORDIC og har med navneskiftet fundet et navn, der både tager historien med og afspejler virksomheden i dag.

DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed og støjafskærmning. Derforuden leverer og monterer virksomheden kvalitets stålløsninger til byggeriet.

Virksomheden har en stærk kultur og kompetente medarbejdere med mange års erfaring. Fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet, og virksomhedens ydelser skal skabe størst mulig værdi for kunderne.

Stærk koncern

Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. Selskaberne har det til fælles, at de udvikler/producerer noget af det ypperste indenfor deres felt. De er kendetegnet ved høj leveringssikkerhed, kvalitet og design. DAV NORDIC har ligeledes et datterselskab i Sverige.

Høj konkurrencekraft

​DAV NORDIC har en høj konkurrencekraft. Virksomheden har specialudvalgt Europas førende løsninger inden for trafiksikkerhed, støjafskærmning og stål til byggeriet og leverer løsninger til det danske og svenske marked.

Virksomheden er stærk på projektledelse, montage og teknisk rådgivning og leverer projektoptimerede produkter og løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Virksomheden er kendt for høj kvalitet og aflevering til tiden. Kvalitet og levering handler nemlig om troværdighed, og den sikres gennem omhyggelig planlægning.DAV NORDIC varetager også vedligeholdelsen af autoværn på 80% af alle danske veje.

Stærkt teamwork og stabilitet

DAV NORDIC har flere medarbejdere med 30 års erfaring, og virksomheden er præget af stabilitet og stærkt teamwork.

Ledelsen har fokus på at skabe rammer, der engagerer og motiverer, og medarbejderne ønsker at levere den bedste løsning og yde den bedste service til kunderne.

I de senere år har ledelsen i forbindelse med virksomhedens vækst haft fokus på at ansætte unge medarbejdere, så der er opnået et miks af erfarne og unge kræfter. Det gør DAV NORDIC utrolig stærk.

Kompetente kunder​

DAVNORDIC har et stærkt og langvarigt samarbejde med Vejdirektoratet og Banedanmark. Derforuden har virksomheden stort set udført infrastrukturprojekter i samarbejde med alle førende danske entreprenører.