Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Støjskærm etableret på Langeskov Station under store sikkerhedsforanstaltninger

DAV NORDIC har i september måned etableret støjskærm på den nye Langeskov Station imens togene har passeret i høj fart og kørestrøms ledninger har været spændingsførende. Det har krævet store sikkerhedsforanstaltninger og høj ekspertise.

Mange støjskærmsleverancer fra DAV NORDIC

DAV NORDIC har leveret og monteret rigtig mange støjskærme over det seneste års tid.

Adm. direktør ved DAV NORDIC, Ulrik Toft Marcussen udtaler: ”Vi ser en stigning i efterspørgslen af støjskærme. Det passer godt til vores ekspertise, hvor vi som uvildig spiller kan montere og håndtere alle typer af støjskærme. Vi har til denne leverance anvendt specialudstyr, og arbejdet overvåget af hensyn til at overholde de øgede sikkerhedskrav. Vi har en forventning om, at der kommer flere tilsvarende støjskærme ved de store anlægsarbejder, som i de kommende år, finder sted på jernbanen.”

Støjskærm tilpasset aktuelle forhold

Støjskærmen er en Banedanmark støjskærm, som er tilpasset de aktuelle forhold på Langeskov Station. Støjskærmen er boltet fast til perronkanten i stedet for den normale fastgørelse med stålfundamenter i jorden. Der er leveret 190 m støjskærm i 2 m højde. Eksisterende stålpaneler fra den tidligere skærm er genbrugt, men den bærende konstruktion og de støjabsorberende strækmetalkassetter er nye.Arbejdet er udført i september måned og stod klar til indvielsen aftransport- og bygningsminister, Hans Christian Schmidt den 4. oktober 2015.

Banedanmark er bygherre sammen med Kerteminde Kommune og M. J. Eriksson A/S hovedentreprenør.

Udført: 2015

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".