Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC støjdæmper sidste del af
Silkeborg Motorvejen

DAV NORDIC A/S har leveret til  alle 4 entrepriser på støjdæmpning af Silkeborg Motorvejen, og den sidste strækning ved Funder Kirkeby er nu færdig.

DAV NORDIC har siden juni måned 2019 arbejdet på de 4 entrepriser for støjdæmpning af Silkeborg Motorvejen: 

1. Over Gudenåen er 120 tons akrylplader fra den hidtidige støjskærm er erstattet med 3.200 stk. støjabsorberende aluminiumskassetter. 

2. Ved Resenbro afkørslen er en 200 m lang lydabsorberende skærm med lammeller opsat. 

3. De eksisterende 4,7 m høje spunsvægge er blevet beklædt med støjdæmpende materiale. Alle komponenter på spunsen var stort set unikke, hvorfor det stillede store krav til styring af projektet.

Støjdæmpning ved Funder Kirkeby

På 5 måneder er der nu som den 4. og sidste entreprise opført en 1,6 km lang støjskærm ved boligområdet Funder Kirkeby. Entreprisen er udført i underentreprise til Barslund A/S og skærmen er valgt af arkitektfirmaet Skaarup Landskab. Den består bl.a. af ca. 16,5 km sibirisk lærketræ, som er monteret som lameller uden på skærmen og giver et flot og markant udtryk.

Projektleder ved Vejdirektoratet, Dorthe Hvid udtaler: ”Vi valgte at benytte det samme arkitektfirma, Skaarup Landskab, som har været brugt på hele Silkeborg Motorvejen for at skabe en rød tråd. Entreprisen er forløbet næsten planmæssigt og samarbejdet med DAV NORDIC har været godt. De har givet os en god sparring.”

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".