Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer til Københavns Kommunes største vejprojekt

DAV NORDIC har i halvandet år arbejdet med Københavns Kommunes største vejprojekt på Nordhavnsvej i forbindelse med vejens tilslutning til Helsingørmotorvejen. Projektet er blevet et tilløbsstykke for arkitekter og ingeniører, der studerer den helt særlige løsning, der er lavet på strækningen.

​Stærkt samarbejde med Züblin

Løsningen indeholder en krum støjskærm som løber op af rampen over Helsingørmotorvejen. Støjskærmen er designet af landskabsarkitektfirmaet Schønherr A/S, og det har været en spændende udfordring at montere den korrekt, idet der både er kurvede sceptre og stigning/svinghældning på rampen. Samtidig er meget af støjskærmen monteret om natten, så trafikken har kunnet afvikles på Helsingørmotorvejen samtidig.

Kristian Møller Jensen, projektleder ved Züblin siger om samarbejdet med DAV NORDIC: ”Samarbejdet har fungeret rigtig godt. Både projektlederen og montagefolkene har været løsningsorienterede, og det har gjort at det har forløbet smidigt trods de mange små udfordringer,

der har været i den komplicerede løsning.”

Stor styringsopgave

​Ud over støjskærmen på rampen er der leveret broautoværn på broen, betonautoværn på Helsingørmotorvejen og støjskærm på Lyngbyvejen. Det har været en stor styringsopgave dels at afspærre spor skiftende steder, at koordinere natarbejde og at styre de mange leverancer til strækningen. Det er noget af det DAV NORDIC er rigtig stærke til.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".