Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer broautoværn til 30 broer på Herning - Holstebro motorvejen

Over en 2-årig periode leverer og monterer  DAV NORDIC broautoværn af typen DAV H2/W2 til ca. 30 broer på den nye Herning – Holstebro motorvej. Broautoværnet er et af de nyeste broautoværn fra DAV NORDIC og er både crash testet og CE-mærket efter gældende EU normer.

Leverance til “grøn” bro

Blandt de ca. 30 broer, som hører til 5 forskellige entrepriser er også leverancen til Lindholdtvej, som er en “grøn” bro, der udføres af MT Højgaard. Broen udføres med ny cementblanding, som udleder mindre CO2, og som er del af et fireårigt forsknings- og udviklingsprojekt, som har til formål at nedbringe CO2 udledningen i betonproduktionen.

​Stor fleksibilitet i samarbejdet

Det kræver stor fleksibilitet og et godt samarbejde at få broautoværn monteret på broerne. Værnene monteres på de store broer lige efter afformning af betonen, og tidspunktet for det kan ofte rykke sig i forhold til vejret m.v. DAV NORDIC har en del montagesjak og kan derfor tilbyde en stor fleksibilitet i samarbejdet, der gør, at det sjældent bliver et problem at tilpasse montagen i forhold til, hvad der passer entreprenørerne bedst.

​Leverancen

Leverancen består samlet set af ca. 4.000 m DAV H2/W2 broautoværn, ca. 300 m banerækværk og omkring 230 fundamenter for montering af rækværkerne, udenfor kantbjælkerne på broerne.​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".