Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​El-stele forsyningsskabe

El-stele forsyningsskabe kan indbygges i master eller steler og er dermed en permanent, men diskret, løsning til strømforsyning i byen

Hvis der er behov for lejlighedsvis strømforsyning, så er el-stele forsyningsskabe fra DAV NORDIC løsningen. De kan såvel som i steler, også indbygges i master, og er dermed permanent tilgængelige, men usynlige og diskrete.

Vores el-steler med forsyningsskabe kan med fordel anvendes på torve og pladser, hvor der for eksempel afholdes markedsdage, byfester eller andre arrangementer som kræver strøm. Det er en løsning der er diskret, da el-stelen er usynlig når den ikke anvendes.

Som standard leveres vores el-stele forsyningsskabe med tre stk. 230 V stik, der hver især er sikret med 16A, automatsikring og HPFI-relæ. Der er dog mulighed for at få tilpasset forsyningsskabet alt efter, hvilke behov du skal have løst.​

Fokus på sikkerhed og funktion, der enten kan være diskret eller højtråbende

Vores el-stele forsyningsskabe har også fokus på sikkerheden, da de leveres med lås og udgang til kabler i bunden. Dermed kan forsyningsskabet aflåses efter montering af kabler. Dette sikrer, at uvedkomne ikke får adgang til skabet, hverken under eller efter installation.

El-stele forsyningsskabet bliver også leveret med en buet top, så det ikke er muligt at placere noget på toppen. Forsyningsskabet er varmforzinket i henhold til DS/EN ISO 1461 og er dermed beskyttes det mod rust.

Derudover kan el-stelen lakeres i hvilken som helst RAL-farve. Dermed kan den både være diskret og funktionel, men den kan også tilføje en farve og et udtryk til det pågældende miljø. Farver kan være med til at understøtte en stemning, se for eksempel vores reference om Musicon her.

Ønsker du rådgivning omkring mulighederne for el-stele forsyningsskabe, et uforpligtende tilbud eller har du bare et spørgsmål, så kontakt os endelig!

Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage indenfor 2 hverdage.

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".